EN  |  HU

Higiénia világszínvonalon

Publikálva 2016 júl 05 | szerző: Kiss Judit

0

A modern, prémium minőségű mosdóhelyiségek 10 alapelve

– a svéd Tengbom Architects építésziroda koncepciója alapján.

1.
A mosdó többé nem eldugott, elhagyatott helyiség!

Ne gondoljon a mosdókra az épület elhagyatott helyeiként. Értékes részei a létesítménynek és hozzájárulnak az átfogó élmény kialakításához.

2.
Vegye figyelembe a tisztaságot kiemelő jellemzőket!

A higiénia nagyon fontos a látogatók számára. A tisztaságot kiemelő elemek használata kellemessé teszi a látogatást és döntő részben járul hozzá a vendégek komfortérzetéhez.

3.
Legyen gyorsan és könnyen átlátható a tér!

Egy mosdóhelyiség elrendezése legyen azonnal befogadható. Ez persze nem azt jelenti, hogy sablonosnak vagy unalmasnak kell lennie, csupán azt, hogy az elrendezése és kialakítása természetes módon vezesse a látogatót.

4.
Mosdó-látogatás: egy kis szünet a mindennapok során

A legrövidebb látogatás is jelentsen feltöltődést. Menjen az igények elébe, és gondolja át, hogyan járulhatnak hozzá a mosdóhelyiség funkciói a látogatók feltöltődéséhez.

5.
Szokatlan elemek!

A mosdótervezés jól körülhatárolt műfaj, amely gyakran ugyanazt a stílust alkalmazza. A prémium minőségű mosdóhelyiség arra törekszik, hogy szakítson a megszokottal. Megtörténhet ez úgy például, hogy nem porcelán mosdókagylót használunk. És ezer más úton-módon. Merjünk kreatívak lenni!

6.
Különleges és egyedi!

Tekintsen a mosdóra a márkaépítés eszközeként. A létesítmény többi helyisége mellett a mosdókkal is jó benyomást tehetünk a vendégeinkre, partnereinkre.

7.
Vegye figyelembe a meglévő szükségleteken túlmutató igényeket is!

A mosdókat sokféleképpen lehet használni és kihasználni. Nyisson a meglévő szükségleteken túli igények felé és tegye a mosdót közösségi térré.(Lásd az Ally McBeal sorozatot)

8.
Használjon eredeti és autentikus anyagokat!

A párhuzamosan végzett munkák világában a mosdó meglátogatása testi-lelki felfrissülést kell, hogy adjon. Erre a célra kiváló segítséget jelent az eredeti anyagok használata. Kerülje az olyan anyagokat, amelyek másnak akarnak tűnni, mint amik valójában.

9.
Fontosak az apró részletek!

Figyeljen oda az olyan apró részletekre, mint például a vendégek maximális kényelmét szolgáló ruhaakasztó, egy kellemes, emlékezetes illat.

10.
Kompromisszumok nélkül ötvözze a formát a funkcióval!

Soha ne válasszon a forma vagy a funkció között! Keressen mindkét szempontnak megfelelő megoldásokat. Válasszon olyan adagolórendszert, ami hozzájárul a prémium minőségű mosdó légkörének megteremtéséhez, de egyúttal a felhasználók és a karbantartók számára is tökéletesen kezelhető. Meggyőződésünk, hogy a Tork adagolórendszerei maximálisan megfelelnek mindkét követelménynek. Az Energizing contrasts mosdókban az új Tork Image DesignTM rozsdamentes adagoló termékcsaládja is nagyon gyakran megtalálható. Az adagolók formája és funkcionalitása harmonizál az exkluzív környezettel és párosul a professzionális adagoló rendszerek által nyújtott előnyökkel.

Az aktuális nemzetközi trendeknek megfelelően a műanyagot e téren is leváltja a szofisztikáltabb, finomabb megjelenésű rozsdamentes acél. Az acél karizmatikus, ugyanakkor letisztult anyagával számos mosdótér sajátja lehet. Jól illik akár az öntött márványból készült pultok, műgyanta padlók együtteséhez, a fából és kerámialapok mentén kialakított helyekhez, nem különben a minimalista terekhez, vagy épp a csillogó felületek mentén építkező kozmopolita enteriőrökhöz.


további cikkeiVissza az elejére ↑