EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 nov 13 | szerző: Kiss Judit

0

A kutya meg a macska! Celebek egy komoly szakmai rendezvényen?

Hogyan értékeljük a Zöld Jelzés konferenciát? Gömöri Andrea a MATISZ titkára, a konferencia fő koordinátora és Héjja Csaba Kommunikációs szakértő, szervező

Gömöri Andrea: Számomra egész évben az egyik fő kérdés, hogy mi érdekli igazán a szakmát. Hogyan lehet kimozdítani közömbösségből? Hogyan lehet áttörni közönyösségének magas, erős falát?

Úgy tapasztaltam, hogy az ez évi konferencia sikeres volt ebben. Nagy volt az érdeklődés, sok új arcot láttam. Az előadók is első szóra jöttek, nem kellett magyarázni nekik a konferencia jelentőségét. Szívesen és felkészülten jöttek, fontos, érdekes témákat hoztak. A rendezvény helyszíne nekem nagyon bejött és megkönnyítette a munkánkat, hogy a szálloda vezetése maximálisan rugalmas és segítő kész volt.

A jövőre nézve azt szeretném, hogy a külföldiek részvétele még intenzívebb legyen mind az előadók, mind a közönség részéről. Úgy látom, hogy már nem csak számunkra, szervezők számára, hanem a résztvevők körében is egyre nyilvánvalóbb, hogy egy ilyen találkozó a szakmai kapcsolatfelvétel ideális és természetes közege. Ezt a vonalat szeretnénk, többek között, jövőre erősíteni.

Hogy kerül Kandász Andi (Tv2) és Váczi Gergő (Tv2) a takarítók konferenciájára?

Héjja Csaba: Nekem, és úgy gondolom többek számára is, minimum kérdéses egy szakmai rendezvényen celebek szerepeltetése. A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy teljes mértékben jól sült el a dolog. A meghívottak kedvesek voltak és érdeklődők, színt vittek a rendezvénybe és outsiderként, civilként megfogalmaztak egy-két dolgot, amivel egy külső nézőpontból közelítettek a témákhoz.

Ők vagy hasonló státuszú emberek a későbbiekben is segíthetik a szakmát abban a céljában, hogy szélesebb körhöz jusson el a hangunk.

Az out of the box előadások melyek kiválasztása, menedzselése az én feladatom volt, a visszajelzések szerint szintén elérték a céljukat. A találkozó nem lett agyon- szakmázva, elkerültük a köldöknézős magunkba fordulást. Ebben a két létesítménygazda kollégának (Kokas János, Audi Hungária, Várnai Máriusz, Cushman&Wakefield) is fontos szerep jutott, érdekes, jó előadásokat tartottak.

Az összkép számomra egyértelműen pozitív. Volt egy kis szellemi pezsgés, volt zsezsgés, meghatározó cégek magas szinten képviseltették magukat, kellemes és színvonalas volt a környezet. Magasan van a léc a jövő évi rendezvény előtt! Nagyot kell dobbantani.


további cikkeiVissza az elejére ↑