EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2017 okt 02 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

A kórháztakarítás nehézségei

 A kórháztakarítás a szakma egyik olyan speciális területe, ahol a tisztaságnak kiemelt szerepe van. Erről is szó lesz a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencián.

Azt gondolhatnánk, hogy a takarító vállalkozások közül keveseket érint az egészségügyi takarítás. Azonban a szakmabeliek mellett mindenki tudja, látja, tapasztalja, hogy az egészségügyi intézményekben is óriási probléma a minőségi takarítás biztosítása, az állandó, képzett munkaerő.

Molnár-Gallatz Zsolt, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet stratégiai igazgatója előadásából megtudhatjuk, hogy hogyan látja egy kórház gazdasági, szakmai vezetése a takarítás jelentőségét, hozzáadott értékét, a szolgáltatóktól elvárt teljesítés, a minőség és a díj összefüggéseit, ellentmondásait és hogy összhangba hozható-e a takarítás díja és a költségvetésből arra fordított összeg?

Molnár-Gallatz Zsolt előadását a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencián hallgathatja meg. A rendezvényre 2017. október 12-én kerül sor, a vecsési Airport Hotel Stáció****-ban.

Regisztráljon most a konferenciára!

Tanulmányozza át részletes programunkat, hiszen e mellett még számos egyéb témában is érdekes előadásokat hallhat.

A konferencia támogatója a Kärcher Hungária Kft.                                           

Tags: , , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑