EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 jan 11 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Kärcher, Future és AMSA a Tisztashown

Már ismert az októberben megrendezendő TisztaShow első három kiállítójának neve.

Ne feledje, 2016 január 20-ig még kedvezményesen lehet standot bérelni!

2016 izgalmas évnek ígérkezik a tisztítás-technológiai szakma számára. A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) ősszel rendezi a TisztaShowt, amely a régió első nagyszabású kiállítása a szakmabeliek és a lakosság számára egyaránt.

A kiállítók között már biztosan megtalálhatók a szakma jól ismert nagyjai: a Kärcher Hungária Kft. gazdaságos és környezetkímélő, professzionális termékeit számos iparágban használják, emellett jelentősek a lakossági takarításhoz, ház körüli munkákhoz kínált eszközökben is.

A Future FM Zrt. szintén a hazai piac meghatározó szereplője. A létesítménygazdálkodással foglalkozó szolgáltató cég 2014-ben elnyerte az Év Üzemetető Cége díjat, emellett kétszeres Superbrands díjasok business kategóriában.

Az AMSA Higiénia Kft. professzionális higiéniai eszközök forgalmazásával foglalkozik. A speciális élelmiszeripari eszközök mellett ablaktisztítási eszközök és törlőkendők területén is szakértők.

Az október 21-22-én a Hungexpo B pavilonjában megrendezésre kerülő rendezvényen szakmai konferencián, cégbemutatókon, versenyen, valamint különböző családi programokon vehetnek részt az oda látogatók.

Ne feledje, 2016. január 20-ig még kedvezményesen lehet standot bérelni a TisztaShowra! Nem MATISZ tagok számára 10%-os, míg MATISZ tagok számára 10+10, azaz 20%-os kedvezményt biztosítunk. Regisztráljon most!

Tags: , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑