EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 okt 15 | szerző: Kiss Judit

0

A forró drót végén: Új Seprű!

Következzen egy gyors visszacsatolás, értékelés a keddi tisztítás-technológiai konferenciáról. Mit mondanak a résztvevők?

 Az idei takarítás szakmai konferencia a legrangosabb volt azok közül, amelyeken eddig részt vettem!

Kiemelem az érdekes, szakmailag releváns és pörgős előadásokat. A legnagyobb előrelépést pedig abban látom, hogy szép számmal megjelentek a rendezvényen a nagy és közepes szolgáltató cégek is.

Kiváló volt a szervezés, jó a lokáció, azaz optimális a helyszín, összességében olyan találkozónak voltam maximálisan elégedett résztvevője, amit takarításban, létesítmény-üzemeltetésben dolgozó vezető szakembereknek nem szabad, nem érdemes kihagyni.

Egyszerű hallgatóságként, résztvevőként is örülök, hogy ott voltam, mert kimondottan hasznosnak tartom az ott eltöltött időt, üzletemberként és a rendezvényt főtámogatóként segítő cég vezetőjeként pedig szintén azt mondhatom, hogy jó döntést hoztunk.

Csak így tovább MATISZ!
Az irány jó, a munka jól láthatóan „bele van téve” a projektbe. Találkozunk jövőre is! Köszönettel: Gorbai Attila Tenrom Magyarország Kft.

Véleményem szerint több szempontból is nagyon jól sikerült a tegnapi szakmai rendezvény. Sikeres volt:

– az esemény elnevezése,
– vizuális képe, logója, roll-up – ja,
– az előadók és a témák kiválasztása

Nagyon jó volt a konferencia dinamikája, ritmusa, szerethető és kellemes a helyszín, jó minőségű a catering szolgáltatás. Ezek mind nagyon fontos részletek! Természetesnek vesszük, ha mindez rendben van, pedig nagyon könnyen megcsúszhatnak ezek az elemek, és ha nem, abban nagyon sok és jó munka van.

Telitalálat volt a World Café, mellyel sikeresen valósult meg több cél egyszerre:

A stratégiai célok begyűjtése a tagoktól és a résztvevőktől.
A tagok és résztvevők bevonása a jövőtervezésbe.
A tagság iránti érdeklődés és törődés kifejezése.
Új események, találkozók, megbeszélések iránti érdeklődés felkeltése és az igények felmérése.

Gratulálok a konferenciához, a kimondottan színvonalas programhoz és a szervezéshez! Várom az összefoglaló anyagot és a képeket a rendezvényről!

Istiván Rita Főtitkár, LEO – Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége

Paár Zoltán IMG_1902 IMG_1887 image4

IMG_1897 Innovációs Díj kategória győzteseiDélutáni workshop Clean Europe 2014_dobogón a legjobbakMATISZ szakértők 2014 Sorsoláson nyert_Aladdin Nagy Kft


további cikkeiVissza az elejére ↑