EN  |  HU

Aktualitások

Publikálva 2018 jún 06 | szerző: Kiss Judit

0

A Budapest Cleaning Show-t népszerűsítettük az Intercleanen

Az Interclean méltán az egyik legnagyobb világkiállítása a tisztítás-technológiai szakmának. 12 csarnokban majd 900 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait Amszterdamban 2018. május 15 és 18 között. 47 országból volt kiállító, a több mint 30 ezer látogató pedig 143 országból érkezett.

A MATISZ titkárság részéről három kolléga vett részt Amszterdamban a kiállításon. Célunk egyrészt a MATISZ nemzetközi kapcsolatainak ápolása, más szakmai szervezetekkel tárgyalások lefolytatása, új együttműködések kezdeményezése volt. Találkoztunk és egyeztettünk  az ISSA regionális vezetőivel a szövetség tagjainak ISSA-tagságáról, ennek jövőbeni feltételeiről.

Az ISSA tagszövetségeinek találkozóján, előadást hallgattunk meg a “Legjobb gyakorlat a teljesítmény értékelésben” címmel, amely  kapcsán új programot hirdetett a nemzetközi szakmai szervezet. A szövetségi tagok, a MATISZ-hoz hasonlóan vállalták, hogy saját tagjaik között felmérést végeznek a teljesítmény értékelésről.

A utazás másik célja volt, hogy a Budapest Cleaning Show szervező csapata külföldi kiállításszervezői tapasztalatokat gyűjtsön, szélesebb körben, a nyugat-európai, tengerentúli cégek, kiállítók számára is ismertté tegye, népszerűsítse az őszi hazai rendezvényt, ezzel bővítve a kiállítók, látogatók körét.

Az Interclean idején egészségügyi takarítás témában rendeztek konferenciát, továbbá számos bemutatót. A Robot Arénában a legújabb fejlesztésű takarító robotokat mutatták be. Bízunk benne, hogy az Intercleanen látott automatizált gépek közül többet a budapesti kiállításon is megtekinthetnek majd az érdeklődők.

Nagy örömünkre szolgált, hogy magyar szakmabeliekkel is találkoztunk Amszterdamban. Közöttük voltak a MATISZ szakértői, akik írásos beszámolókat készítenek tapasztalataikról, és amelyeket hamarosan megjelentetünk honlapunkon a Publikációk között.

Tags: , , , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑