EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 okt 21 | szerző: Kiss Judit

0

9 PONT!

Aki ott volt, tudja, 1-től 10-ig terjedő skálán csak a 9, 10 minősítést kapott szolgáltatás az, amit annyira igenelt a fogyasztó, hogy másoknak is ajánl. A rendezvény főtámogatója 9-re értékeli a Szakmai háromszög című rendezvényt. Résztvevői értékelések következnek.

Nagyon jó és támogatandó elképzelésnek gondolom magam is a gyártók, forgalmazók, üzemeltetők bevonását a szakmai rendezvénybe. Más szakmákból vett esettanulmányok megismerése sokszor serkenteni tudja az adott szakterület gondolkodását. A takarítás szakmát ma feszíti jó néhány komplex probléma, és én azt tapasztalom, hogy néhány területen megrekedt a szakma, és a szakma gondolkodása. A más területekről hozott példák, megoldások minták lehetnek számunkra a továbblépés megtalálásához.

És kaptam egy emlékezetes, fontos mondatot is a tegnapi naptól, ami így hangzik: A Megrendelők nem a szerződéssel veszik meg a munkát, hanem a csoportvezetők napi munkája által! Az ő tudásukon keresztül méretik meg a szakma. Számomra ez nagyon fontos, emlékezetes mondat volt, remélem másokhoz is eljutott! Gazda Csilla, szakoktató

Egész idő alatt jól éreztem magam és tetszett az összes program. Jó érzésekkel jöttem el a nap végén. Két előadást tudok kiemelni, amik különösen tetszettek és sokat adtak. Az első Baranyai Attiláé, aki abszolút jó fej, érdekes, közérthető előadást tartott, a másik a Nilfisk előadójáé, akitől sok új és hasznos információt kaptunk a takarítógépekről. Oszetszky György, FUTURE FM Zrt. területi igazgató

Nagyon tetszett a konferencia, kimondottan hasznos és tanulságos nap volt. Sok új tapasztalatot adott, és sok névjegykártyát cseréltünk a forgalmazókkal a különteremben. Meglátásom szerint az a leginkább hasznos egy ilyen rendezvényen, hogy megerősíti az embert sok mindenben, például, hogy amiket mi problémának érzékelünk, másoknak ugyan úgy probléma, a munkaerőkérdés nehézségeitől kezdve a rezsióradíjig bezárólag. Sőt, abban is, hogy nem csak nálunk, a mi szakterületünkön, hanem máshol is.

Tavaly is itt voltunk és az idei tapasztalatok alapján biztosan mondhatom, hogy velünk jövőre is számolni lehet. Jó ötletnek tartom a 2016-ra tervezett kiállítást és azt, hogy két napra tervezzük.

Egy dolog zavart és nem is igazán értem, hogy nagyon sokan nem tisztelik meg annyival a rendezvényt, a rendezőket, a szakmát és a többieket, hogy a program legérdekesebb részén részt vegyenek. Otthagyják a végét, amikor a beszélgetésre, a szakmát érintő kérdések megbeszélésére kerül sor, amikor ők is megszólalhatnának, elmondhatnák a véleményüket, alakíthatnának a szakma dolgain. És nem is igazán értem, kifizetik a részvételi díjat, és amikor értékes, fontos és a szakma számára hasznos dolgok aktív alakítására, formálására kerülhetne sor, inkább hazamennek. Én vidéki létemre ott tudok maradni! Csalódás volt, hogy kevesen maradtunk végig! Hocz István, tulajdonos, ügyvezető, Hocz és Medvegy Kft.

Istvánnak ezúton is gratulálunk, ő nyerte meg ugyanis a Nilfisk által felajánlott takarítógépet. Elkötelezett, a szakma iránt elhivatott szavait hallgatva azt gondolom,
a legjobb helyre került a nyeremény.

Színvonalasak voltak az előadások és jók voltak az előadók! A program érdekesen, változatosan lett összeállítva. A résztvevők a mindennapi működéshez hasznos tartalmakat hallgathattak meg. Mind az előkészítés, a szervezés, mind a rendezvény lebonyolítása professzionális volt! A tartalom első osztályú. Tanulhattunk új dolgokat, 1-10 skálán 9-es re értékelem a konferenciát, ami az ajánlom másoknak is státuszt jelenti! Le a kalappal!
Nagy Sándor, ügyvezető, Nilfisk


további cikkeiVissza az elejére ↑